Do-In Feel

“Leef vanuit je Hart en Ziel dan durf je alles.

YOGA@HOME


Het is een zeer bijzondere tijd, maar daarom niet minder belangrijk om op een gezonde manier te blijven bewegen. Mind, Body & Soul hangen samen waardoor we zelf kiezen voor een moment van rust.

Do-In Yoga is een zachte vorm van bewegen waardoor we op ons meridianennetwerk (energiekanalen) in ons lichaam werken en zo ook ons chakra-systeem reguleren. Waardoor blokkades minder snel de kans hebben. Vele positieve voordelen:

Helderheid en rust in het hoofd
Fit en vitaal in lijf en leden
Emotionele stabiliteit
Ruimte voor bewust handelen in plaats van reageren
Innerlijk weten
Een dieper begrip van het leven zelf
Meer en meer in je element komen
Ik stel je dan ook graag mijn programma’s “Yoga@Home” voor;

*Yoga@Home “Do-In lessen reeks”

Deze reeks start telkens aan het begin van een maand. Je ontvangt elke week (maandag) een persoonlijke link voor een nieuwe Do-In Yogales (+/- 1u/les) waarmee je dan in je eigen tijd de Do-In Yoga kan beoefenen.

Is telkens een programma van een maand, dus 4 lessen.

Nu voor € 40.00

*Yoga@Home “Ontdek de magie van Do-In yoga”

Bij deze reeks laten we je écht kennismaken met de strekkingen van Masunaga (Japanse psycholoog). Door de basis-strekkingen van Masunaga te beoefenen, laat je de energie in de meridianen (energiekanalen) en de bijhorende organen doorstromen, waardoor emotionele blokkades worden opgeheven, zintuigen scherper worden en de fysiologische functies van de organen verbetert. De meridianen vormen setjes van twee en zijn als setje verbonden aan een element. Zin om het te ontdekken? Dan kan je het zelf ervaren.

Deze reeks start telkens aan het begin van een maand. Je ontvangt elke week (maandag) een persoonlijke link voor een nieuwe uitleg over 2 basisstrekkingen (+/- 8 min) en dan kan je in je eigen tijd de Do-In Yoga beoefenen. Herhaling is bij deze reeks zeker fijn.

Nu voor € 29.00 en als bonus een Gratis meditatie door de elementen heen.

Interesse om het nieuwe jaar goed te starten? Dan kan je 2021 in ieder geval fijn starten.

Om je meer te verdiepen bij deze reeks is het zeker een aanrader om het Do-In-Stap boekje Do-In yoga aan te kopen. Indien je dat wenst, laat het gerust weten, dan regel ik een korting voor jou als je start met één van deze programma’s.

Liefs Isabelle

Wens je graag meer info of wil je inschrijven, mag je altijd mailen ofwel kan je rechtstreeks terecht in de webshop.